Nyheder

Her kan du læse seneste nyt om WizeFloor. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev.


24/10/18

Ny opdatering med forbedringer til Balloner, Quiz og Vendespil tilgængelig!

Vi er glade for at kunne annoncere en ny opdatering til WizeFloor softwaren. Denne version har fokus på Vendespil, Quiz og Balloner, der alle er blevet genimplementeret med moderne webteknologi og indholder forskellige forbedringer. De kan nu alle også køre på både computere og mobile enheder uden brug af plugins.

Balloner

En ny variant balloner er tilgængelig til alle vores abonnenter, som giver mulighed for at vise billeder på ballonerne. Dette giver mulighed for at lave kategoriseringspil på gulvet, og det rigtigt nemt at lave dine egne spil. Det er nu også muligt at angive YouTube videoer som baggrundsmusik.

Balloons

Quiz

Quizzen er blevet opdateret visuelt med en ny pil, der fordeler spørgsmål med mere. Der er også en ny mulighed for at angive en forklaring til spørgsmål, der bliver vist, når en spiller har valgt et svar.

Quiz

VENDESPIL

Vendespillet er også blevet opdateret visuelt med en ny måde at interagere på.

Memory

Andet

  • Ny interaktion i Stepstone der gør det nemmere at vælge sten
  • Billede og lyd bliver nu uploadet med det samme til serveren
  • Forbedret offline support til Pong og Gummiænder
  • Forbedret understøttelse af hebræisk, arabisk og japansk
  • Fejlrettelser, hastigheds- og sikkerhedsforbedringer

Installation

For at opdatere softwaren hold øje med knappen "Opdatering tilgængelig" i din gulvmenu. Tryk på knappen og følg instruktionerne.


11/05/18

iOS app version 2.5 tilgængelig

Vi har netop frigivet en opdatering til iOS app'en. App'en er nu optimeret til iPhone X og indeholde de sædvanlige forbedring og rettelser. Download opdatering fra App Store.

iPhone X


01/05/18

WizeFloor GO tilgængelig

Vi er glade for officielt at kunne annoncere WizeFloor GO!

WizeFloor GO er vores nye produkt, der er en mobil udgave af WizeFloor, som kan flyttes imellem forskellige lokationer. I kassen er der integreret projektor, pc, kamera og højttalere, og den skal blot tilsluttes strøm for at virke.

WizeFloor GO

Klik på "Læs mere" for at få mere at vide.

LÆS MERE


06/04/18

Kvindelandsholdet i WizeFloor-fodboldkamp på Regionshospitalet i Viborg

Torsdag var seks spillere fra kvindelandsholdet, som i øjeblikket i Viborg forbereder sig til en VM-kvalifikationskamp mod Ukraine, på besøg på børneafdelingen på Regionshospitalet Viborg.

Fodboldspillerne tog sig god tid til at spille lidt fodbold med nogle af de indlagte børn på afdelingens WizeFloor-gulvspil. Det vakte stor begejstring både hos de indlagte børn og spillerne.

Læs artiklen her:
https://viborg-folkeblad.dk/viborg/Landsholdsspillere-uddelte-penge-til-indlagte-boern/artikel/370273

Regionshospital Viborg

Foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt.


06/03/18

Nyt Storyteller spil tilgængeligt

Version 4.1 af WizeFloor softwaren er blevet gjort tilgængelig i dag og indeholder en ny app kaldet Storyteller til alle vores Standard- og Premium abonnenter. Der er også nye muligheder i Pong og Gummiænder for alle abonnementtyper.

Tryk på "Læs mere" for at få mere at vide.

Storyteller

LÆS MERE


30/01/18

WizeFloor video fra Bett 2018

Vi udstillede det interaktive gulv WizeFloor på Bett Show 2018 i London for femte gang. Vores stand tiltrak mange besøgende, og vi havde mange interessant snakke med både potentielle kunder og forhandlere. Vi viste vores nye produkt WizeFloor GO, som er en ny mobil version af WizeFloor, der kan flyttes mellem klasserum. Vi viste også den nye app Storyteller.

Mange børn kiggede forbi standen for at prøve WizeFloor.

Bett 2018

Se en video fra udstillingen nedenfor.


24/01/18

WizeFloor på Bett Show med nyt produkt WizeFloor GO

Vi på Bett Show i London igen i år, hvor vi deler en stand med vores engelske partner Osborne Technologies.
Vi har et nyt produkt med kaldet WizeFloor GO, som er vores nye mobile løsning. Det har hjul, så du kan køre det ind i et hvilket som helst klasseværelse og gå igang. Projektionsstørrelsen kan også gøres større afhængig af antallet af børn. Den har stadig de apps og spil, du kender.
Hvis du er i London, så kom og besøg os på stand B360.

Bett Show

Bett Show

WizeFloor GO


08/01/18

Dokk1: WizeFloor har sit eget sprog

WizeFloor er nemt at afkode, og det er ligetil, hvad man skal gøre på gulvet, og dermed er det let at blive en del af spillene. Gulvet appellerer til mange forskellige aldersgrupper. Det kan lokke familier, bedsteforældre og børnebørn til at være sammen ude på gulvet. Sådan lyder det fra Sidsel Bech-Petersen, biblioteksudvikler på Dokk1 i Aarhus.Dokk1

Ideen om at bruge et interaktivt gulv til at skabe nye typer af interaktion i biblioteksrummet startede tilbage i 2004, hvor Hovedbiblioteket i Aarhus deltog i et forskningsprojekt med Aarhus Universitet. Det var faktisk her, at forløberen til WizeFloor blev udviklet.

Sidsel Bech-Petersen og hendes kollega Jannik Mulvad, teamleder for Familier og børn på Dokk1, fortæller, hvorfor Dokk1 har haft et WizeFloor, siden biblioteket åbnede i 2015.

Quote"Hvis du vil gætte engelske gloser, bøje tyske verber, stave ord eller lave regnestykker med kroppen, kan du det. WizeFloor er intuitivt, og der er mange niveauer. Der er både legende og lærende elementer ved gulvet." fortæller Jannik Mulvad.

Hør Sidsel Bech-Petersen og Jannik Mulvad uddybe, hvorfor de har et WizeFloor, og hvad de synes om installationen.


12/12/17

WizeFloor som redskab til at tackle demens

Demente er især udfordret i at huske ting og genkende deres daglige rutiner i hverdagen. Det kan bl.a. puslespil på WizeFloor være med til at modvirke. Det er netop baggrunden for, at WizeFloor indgår i undervisningen på Social- og Sundhedsskolen Fredericia, Vejle og Horsens.

Klik "Læs mere" for mere information om, hvordan WizeFloor kan anvendes i SOSU-sammenhæng.

WizeFloor SOSU

LÆS MERE


30/11/17

Specialskole bruger WizeFloor til at styrke den faglige udvikling hos børn med særlige behov

På Vesterbakkeskolen i Randers har WizeFloor en central rolle i elevernes udvikling fagligt og socialt. Gulvet har nogle læringsmæssige fordele, som især kommer til udtryk på specialskolen. Sådan lyder det fra lærer Anna Rysbjerg Christensen, som har undervist på Vesterbakkeskolen i 11 år.

Klik på "Læs mere" for at læse hvordan Vesterbakkeskolen anvender WizeFloor i deres daglige praksis.

Vesterbakkeskolen

LÆS MERE