Nyheder

Her kan du læse seneste nyt om WizeFloor. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev.


29/09/17

Børnehaven Taarnborg: WizeFloor er et fantastisk pædagogisk redskab

Børnehaven Taarnborg har gennem de seneste tre år arbejdet med WizeFloor. Børnene efterspørger det, så snart pædagogerne træder ind i børnehaven, og i børnehavens it-værksted hedder WizeFloor nu i daglig tale kun ”gulvet”.

De mange forskellige spil er højt elsket af ungerne. Det er nemt at betjene, og børnene kan efter få minutter selv gennemskue, hvordan de skal styre det, og de kan endda selv være med til at oprette nye spil til gulvet via telefon eller iPad.

- Selvom denne løsning er en af de mere kostbare, og det kræver plads, så lever det fuldt op til krav og forventninger. Vi har som sagt haft vores i tre år, og vi er stadig glade og bliver stadig imponerede. Når jeg er i medierummet, vælger jeg hvilke aktiviteter, der er i gang. Nogle dage får børnene lov til at vælge. Og ét er sikkert, WizeFloor er altid i gang. Børnene elsker gulvet, siger Kristina Juel Overgaard, som er pædagog hos Børnehuset Taarnborg. Hun er rigtig glad for den investering, de gjorde i det interaktive gulv for tre år siden.

Børnehaven Taarnborg

- Vi har gode erfaringer med at lave vendespil og puslespil af egne billeder fra ture, vi har været på. Når en af grupperne i huset har arbejdet med et emne, f.eks. kropsdele, så hiver vi vores husskelet Lucy frem og laver både vendespil, puslespil og ballonspil med hende til Knoglesangen, forklarer hun.

INKLUDERENDE REDSKAB

Kristina oplever desuden, at gulvet er et godt, inkluderende redskab. Der kan nemlig være mange børn med, og spørger man som voksen, på den rigtige måde, om barnet, man gerne vil have inkluderet i fællesskabet, må være med, så lykkes det.

- Spillene stiller ikke store krav til det enkelte barn, men hvis man som pædagog sætter rammerne op for gruppen af børn, så har man et fantastisk pædagogisk redskab i gulvet, som børnene elsker at lege med. At det så er fyldt med læring oveni er blot endnu et plus.

Hun oplever desuden, at børn med udfordringer elsker gulvet. De kan forholde sig til spillene og til de tydelige rammer, der er sat.

BØRNENE HAR STYR PÅ SPILLENE

Børnene kan klare alt omkring WizeFloor selv - starte det op, vælge spillene, osv. Det, der er behov for, er en voksen, der er behjælpelig med, hvornår det er tid til, at de næste skal spille. For det er svært at give slip på gulvet, når det er andres tur. Dette at det hovedsageligt er turtagning, den voksne skal hjælpe med, giver den voksne i rummet frie hænder til at kunne være fordybet i anden aktivitet.

Spil som ballonspillene i forskellige udgaver er kæmpe hits. Her har børnene lavet Pokémon-, Frozen- samt Gangnam Style ballonspil. Man kan tage udgangspunkt i det musik eller tema, som optager børnene.

- Pokémon-ballonspillet er en anden måde at fange Pokémons på, og det er et kæmpe hit, og der bliver stadig jublet, når Pikachu bliver fanget, og pigerne bryder ud i skønsang, mens der bliver hoppet på balloner til Frozen, siger Kristina.

Disse spil klarer børnene selv. En del af de andre spil skal de mindste i starten have støtte til, og så fanger de det hen ad vejen. Det gode ved gulvets størrelse er, at det lægger op til, at børnene hjælper hinanden. Ofte sker det helt af sig selv uden, at de voksne behøver at komme ind over.

Med WizeFloor er det også muligt at bringe nærmiljøet ind i børnehaven og ned på gulvet, fordi man selv kan oprette spil med billeder fra børnenes nærmiljø, som de kan forholde sig til – så alt i alt er WizeFloor et fantastisk pædagogisk redskab med mange muligheder for aktiviteter, forklarer Kristina.


21/08/17

WizeFloor til iOS version 2.4.3 udgivet

Vi har netop udgivet en ny version af vores iOS app. Denne version retter et problem med at uploade billeder fra kamerarullen og en opdateret forsideskærm.

Download eller opdaterer app'en her:
https://itunes.apple.com/dk/app/wizefloor/id956623467?mt=8

App


14/08/17

WizeFloor Premium 2.1 er tilgængelig!

Vi er glade for at kunne annoncere en opdatering til Premium softwaren.

WizeTable understøttelse

Vi har gjort softwaren kompatibel med touchbord og skærme, så den virker med forskellige skærmstørrelser og multitouch.

Dungeon Jump

Visning i browser

Premium applikationerne kan nu vises i de fleste moderne webbrowser, der understøtter WebGL såsom Chrome, Safari, Edge and Mozilla.

Jewel Packer

Applikationerne er i beta indtil videre, imens vi får de første erfaringer med teknologien til WizeFloor. Hvis du oplever nogle problemer, så skriv endelig til os på email support@wizefloor.com.

Installation

Hvis du allerede har Premium softwaren, så hold øje med ”Opdatering tilgængelig”-knappen på din gulvmenu. Klik på knappen og følg instrukserne.

Vær venligst opmærksom på, at du først skal have installeret den seneste WizeFloor Windows software.


13/07/17

Opdateret brugermanual (version 1.5)

Vi har netop givet vores brugermanual en tiltrængt opdatering med de seneste muligheder i de nye softwareversioner.

Du kan finde manualen under vores hjælpesektion (kræver login).

God sommer!

Brugermanual


21/06/17

Ny WizeFloor version 4.0

Vi er glade for at kunne annoncerere en ny opdatering til WizeFloor softwaren. Vi opdaterer både Windows og Web softwaren.

Fokus i denne opdatering er på at tilføje to nye apps kaldet Spor og ChessSymmetry, samt lancere vores nye vægdisplay WizeWall. Derudover er det nu også muligt for at køre softwaren på interaktive borde. Der er som sædvanligt også en lang række fejlrettelser og forbedringer i det underliggende WizeFloor system.

SPOR

Spor er en ny app, der bygger på samme skabelon som Blomster, bortset fra at der er mulighed for at lægge sine egne elementer ind samt en lang række muligheder for at tilpasse spillet. Vi har tilføjet et par eksempler inklusiv hjerter:

Hjerter

Maling:

Paint

Og farvede blomster:

Flowers

ChessSymmetry

En anden ny applikation i denne version er ChessSymmetry, der er den seneste tilføjelse til vores skak suite på WizeFloor. Formålet i applikationen er at træne symmetrisk forståelse med skakbrættet. Hver spil består af seks opgaver, der kommer i tre sværhedsgrader. I de første tre skal man tegne symmetrilinien med fødderne, mens man i de sidste tre skal placere fysiske objekter, så de er symmetrisk placeret omkring en linie.

ChessSymmetry

WIZEWALL

Som noget nyt kan du nu bruge en skærm på væggen sammen med dit gulv. Skærmen opdateres i forhold til det, der afvikles på gulvet. F.eks. vokser der blomster op på væggen samtidigt i blomster app'en, og der står tilskuere og hepper i fodbold app'en. Når der er skrabelag på gulvet, kan man også skrabbe på væggen.

Cheering

I andre applikationer vises der information om spillet såsom titel, beskrivelse og point antal. Det er også muligt at pause spillet, anbefale og navigere tilbage til hovedmenuen på gulvet ved at trykke på skærmen.

WizeWall er et tilkøbsmodul, der kan installeres på eksisterende eller ny hardware, så kontakt os endelig hvis du er interesseret i at vide mere.

WIZETABLE

Den nye version indeholder også en lang række forbedringer i forhold til at blive afviklet på touchskærme og touchborde. Softwaren indeholder alle de samme muligheder for spil og redigering som gulvsoftwaren.

Quiz på WizeTable

Spor på WizeTable

Andet

Opdateringen indeholder også en læng række andre forbedringer:

  • Mulighed for at indstille en pausesekvens der vises efter en periode med inaktivitet (kun premium kunder).
  • Optimering af hastigheden på touch i tastatur og andre knapper i menusystemet.
  • Mulighed for at skifte baggrund i mapper og i vendespil.
  • Hastigheden kan indstilles i ballonspillet.
  • Nye communities: Ældre, biblioteker og voksenundervisning.
  • Preview af ny tracking software der understøtter at kameraet kan monteres på en væg eller i en kasse.
  • Løser forbindelsesproblemer med fjernstyring fra mobile enheder.

Opdatering

Hvis du vil opdatere Windows-softwaren, skal du holde øje med knappen "Opdatering tilgængelig" i din gulvmenu. Klik på denne knap og følg instruktionerne. Web-appen opdateres automatisk, når du logger ind i appen.


14/06/17

Wizefloor på Holstebro Bibliotek

Holstebro Bibliotek indviede i går sit nye interaktive gulv på børnebiblioteket.

Gulvet kan benyttes til forskellige bevægelseslege og aktiviteter sammen med børnene, og er en del af bibliotekets ønske om at kombinere bevægelse og leg med de øvrige tilbud til børn og børnefamilier.

Læs artiklen her: http://dagbladet-holstebro-struer.dk/holstebro/Indvier-legegulv/artikel/322335

Holstebro Bibliotek


01/05/17

WizeFloor på Ringsted Bibliotek

Biblioteket er meget mere end bøger. På Ringsted Bibliotek har man i børnebiblioteket fået installeret et såkaldt ”WizeFloor”, et interaktivt gulv, der med spil, quiz og lege udfordrer børn i alderen 3-12 år til kreative oplevelser.

Det nye WizeFloor er et tilbud, der lige nu kan tages i brug i hele bibliotekets åbningstid. På sigt er det meningen, at det skal kunne bookes mere målrettet til brug i forbindelse med biblioteksorienteringer, og når vi får besøg af børn i institutioner og dagpleje”, fortæller børnebibliotekar Signe Flaier Kalmberg, der opfordrer til at man tager familien med på biblioteket og får en oplevelse med det nye WizeFloor.

Børnebibliotekets WizeFloor er rettet mod børn i alderen 3-12 år, der kan prøve kræfter med quizzer, fodboldspil, ballonspil og meget mere. De enkelte aktiviteter i WizeFloor kan skiftet ud og der bliver hele tiden udviklet nye aktiviteter og spil med forskelligt indhold.

Ringsted Bibliotek


21/04/17

WizeFloor i TV Avisen

Hvis du var opmærksom, spottede du måske WizeFloor på DR1 i TV Avisen igår. Det skete i indslaget omkring Auning, hvor der var børn i fuld gang på ballonspil og fodbold i den lokale børnehave.

Se indslaget her:
https://www.dr.dk/tv/se/tv-avisen/tv-avisen-19/tv-avisen-2017-04-20-21-29#!/09:42

TV Avisen


21/03/17

WizeFloor Premium 2.0 tilgængelig!

Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere den nye version af vores Premium-pakke.

Denne version indeholder en ny app Dungeon Jump samt en lang række forbedringer og fejlrettelser i de øvrige applikationer.

Klik på "Læs mere" for mere information.

Stav til farver

LÆS MERE


15/02/17

WizeFloor lanceret i Storcenter Nord med dinosaurtema

I denne uge er WizeFloor blevet åbnet lige foran Fætter BR hos Storcenter Nord i Aarhus.

Der har allerede været et stort aktivitetsniveau på installationen, der i anledningen af vinterferien er blevet udstyret med et dinosaurtema udviklet af Storcenter Nord selv. Der er f.eks. lavet dinosaurvendespil med billeder og lyde, staveballonspil med dinosaurnavne, dinosaurskrabespil med mere.

Storcenter Nord

Klaus Tønnes, marketingchef hos Storcenter Nord udtaler:

QuoteI bestræbelserne på at tiltrække flere kunder til Storcenter Nord har vi i strategien for 2017 indarbejdet fire større events. De har alle til formål at skabe oplevelser og ikke mindst brugerinddragelse for hele familien.

I forbindelse med et nabo-besøg på Alexandra Instituttet stiftede vi bekendtskab med deres WizeFloor-løsning. Vi blev straks overbevist om, at en WizeFloor-installation i vores center ville skabe masser af aktivitet, og med de muligheder vi har for at tilrette udseendet efter vores aktuelle kampagner, var installationen ikke en stand-alone aktivitet men et supplement til vores primære events.

At WizeFloor så imellem de enkelte events kan skabe masser af aktivitet, er vi ikke et øjeblik i tvivl om.

Det har været en stor succes indtil videre, men når der kommer en omvandrende dinosaur, må selv WizeFloor vige for et øjeblik.

Dinosaur