Nyheder

Her kan du læse seneste nyt om WizeFloor. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev.


27/05/20

Ny Sensory Path app tilgængelig

Vi er glade for at kunne frigive en opdatering til WizeFloor i dag med vores nye app, Sensory Path, samt en lang række andre forbedringer.

Sensory Path

Sensory Path

Målet med Sensory Path er at hjælpe børn til at slappe af og koncentrere sig i klasseværelset. Børnene følger en sti fra start til mål og skal undervejs klare forskellige forhindringer såsom at hoppe over huller og tusindben, rotere om sig selv, gå sidelæns og meget mere. Stien fuldføres ved at følge en langsom skildpadde og afsluttes med en glad animation. Der er forskellige indstillingsmuligheder i redigeringsmenuen, hvor man kan ændre forhindringerne på stien. Prøv appen her (kræver login).

Appen er gratis og frit tilgængelig for alle kunder med et aktivt abonnement. Den er udviklet i samarbejde med vores japanske partner, Relax'Creation.

Andet

Vi har også forbedret de øvrige apps:

 • Gulvtastatur er tilgængelig til WizeFloor GO og er forbedret på alle platforme
 • Pong har fået nye startknapper og målanimation
 • Kategorier tillader hurtigere valg af svar og har fået nyt udseende
 • Ny lydoptager i redigeringsmenuen, der virker direkte i Safari på nyere iPads
 • Nye aktivitetssøjlediagrammer, der gør det nemmere at få vist de mest populære spil pr. måned
 • Ny placering af menuknap på WizeFloor GO øverst i midten af skærmen
 • I Gummiænder har vi rettet problemet med, at ænderne kunne sætte sig fast
 • Mulighed for op til 20 sten i Stepstone på WizeFloor GO og der er tilføjet lyd, når der vælges sten
 • Forbedret respons når man vælger knapper i Bomb the Pirate, Jewel Packer og Dungeon Jump
 • Forbedret oplevelse når apps kører på iPad


Hvordan opdaterer jeg softwaren?

For at opdatere softwaren skal du trykke på knappen "Opdatering tilgængelig" i din gulvmenu og følge instruktionerne. Du kan også finde et link til softwaren i vores hjælpesektion.


10/02/20

Børnehave på Syddjurs er blandt de første i landet til at bruge WizeFloor GO

En fleksibel løsning, der er nem at flytte mellem forskellige rum, og som sætter gang i bevægelsen hos børn, der ellers er tilbageholdende i nogle situationer med aktivitet.

Wizefloor Go_nyhed_mobilbanner

Sådan lyder erfaringerne fra Margrethe Børnehaven på Syddjurs, der det seneste år har anvendt WizeFloor GO. På det interaktive gulv bruger børnene deres hænder og fødder til at interagere med de forskellige spil på gulvet og får på den måde trænet deres samarbejdsevner.

LÆS MERE


15/01/20

WizeFloor på Bett Show 2020

Næste uge er vi på Bett Show i London med vores partner Osborne Technologies for at vise WizeFloor GO. Hvis I er på udstillingen, så kig endelig forbi i Ed Show Hall 1, stand EDA30. Læs mere her.

Bett Show 2020


10/12/19

Ny WizeFloor GO video

WizeFloor GO er vores populære flytbare gulvløsning, der nemt kan flyttes imellem rum. For at vise hvor nemt det er at flytte WizeFloor GO rundt, har vi udgivet en video på YouTube.

Tag et kig videoen nedenfor og læs mere om vores løsninger.


27/11/19

Nye versioner af Stepstone og Paper Lines er klar

Vi har løbende fokus på at modernisere vores apps, så vi er derfor glade for at kunne lancere forbedrede versioner af Stepstone og Paper Lines bygget på moderne webteknologi idag. Dette er med til at gøre dem hurtigere, tilgængelige på flere platforme og meget nemmere at opdatere med nye mulighed fremadrettet.

Stepstone
Stepstone

Paper Lines
Paper Lines

Vi har også gjort det muligt at bruge YouTube videoer som baggrundsmusik i Blomster og Spor og har rettet et par mindre fejl i Kategorier og Storyteller.

Hvordan opdaterer jeg min software?

For at opdatere software tryk på knappen "Opdatering tilgængelig" i din gulvmenu og følg instruktionerne. Du kan også finde et installationsprogram i vores hjælpesektion.


14/06/19

Fodbold med turneringstilstand tilgængelig

En af de virkelig populære apps på WizeFloor er uden tvivl fodboldspillet. Spillet kan køre i timevis, hvor børnene skiftes til at spille mod hinanden.

Vi har overvejet, hvordan vi kan forbedre spillet, så det bliver endnu bedre. Så idag er vi glade for at kunne udgive en ny version af fodbold med nogle nye spændende muligheder.

Tournament

Alle aktive abonnementer har nu adgang til en ny turneringstilstand. Turneringstilstand giver fire eller otte spillere mulighed for at deltage i en knockout konkurrence. Når en kamp starter, bliver spillerne mødt af den nye VS skærm, der viser de hold, som er med i kampen.

VS

Hvis en kamp ender uafgjort, bliver kampen afgjort med Golden Goal, hvor den næste spiller, der scorer, vinder. Det sidste hold der står tilbage får trofæet!

Som altid er der masser af muligheder for tilpasning. Du kan f.eks. lave dine egne hold og som noget sætte logoer på. Vi håber, du får fornøjelse af opdateringen!

Match

Hvordan opdaterer jeg min software?

For at opdatere software tryk på knappen "Opdatering tilgængelig" i din gulvmenu og følg instruktionerne. Du kan også finde et installationsprogram i vores hjælpesektion.


28/05/19

Skolebørn bruger WizeFloor til at lave apps til dagplejebørn

I Odense har Dagplejen Vest fået dobbelt glæde af deres WizeFloor. Her har elever fra femte klasse på Paarup Skole lært at udvikle digitale app-spil til en dagpleje, så de mindre børn kan lære om højre og venstre, farver og dyr gennem leg og bevægelse.

Photo from TV2.dk

At udvikle en app er for det meste forbeholdt folk med en baggrund inden for it - eller bare voksne. Men det er ikke tilfældet på Paarup Skole, hvor eleverne fra femte klasse med stor succes har lavet en app til dagplejebørnenes WizeFloor.

Klik på "Læs mere" for lære om, hvordan WizeFloor er blevet brugt til at udvikle apps.

LÆS MERE


04/04/19

Ny opdatering med forbedrede versioner af Puslespil, Kategorier og Klaver

Vi er glade for at kunne annoncere en opdatering til WizeFloor softwaren. Denne version fokuserer på nye muligheder og forbedringer af Puslespil, Kategorier og Klaver applikationerne.

Puslespil

Puzzle

Puslespil er et af vores mest populære spil, så vi har tilføjet flere nye muligheder i denne version. Først og fremmest er der bedre respons, når du vælger brikker, og der er en ny mulighed for at gøre udvælgelsen langsommere til specialbørn og ældre. Flere puslespilsbilleder kan inkluderes i den samme aktivitet og blive valgt tilfældigt, når spillet er i gang. Baggrundsmusik fra en fil eller YouTube understøttes også nu. Sidst men ikke mindst er det nu også muligt at konkurrere mod andre grupper på scoretavlen.

Kategorier

Categorize

Kategorier spillet (tidligere Svar på kant) er vores kollaborative kategoriseringsspil, der kan bruges til mange forskellige formål såsom sprogtræning, matematik og geografi for at nævne et par stykker. Denne version har et helt nyt udseende og interaktion samt nye muligheder som f.eks. at lægge billeder på kategorifelterne og baggrundsmusik fra en fil eller YouTube. Dette giver mulighed for at bruge spillet til yngre børn, der ikke kan læse endnu. Vi glæder os til at se, hvordan du vil bruge den, når du laver nye aktiviteter.

Klaver

Piano

Klaver er blevet opdateret med en ny interaktionsform og bedre respons, når der trykkes på tangenterne. Tangenterne bliver ikke gentaget så hurtigt som tidligere, hvilket resulterer i en bedre oplevelse, når du spiller klaver "Big style". En historik over noder bliver holdt i nodearket over klaveret, så du kan lære lidt musikteori, mens du har det sjovt.

Andet

Som sædvanlig har vi også lavet andre ændringer i softwaren.

 • Interaktionen i Skrabelag er blevet forbedret.
 • Et problem med touchskærm i Gummiænder spillet er rettet.
 • Forbedret kamerasoftware med understøttelse af nye kameraer.
 • Opdateringer bliver nu hentet i baggrunden.
 • Forskellige rettelser til offline tilstand.
 • Alle spil er nu inkluderet i ét installationsprogram.
 • "Indtast kode for at låse op" er nu tilgængelig igen til loftinstallationer.

Installation

For at opdatere softwaren skal du trykke på "Opdatering tilgængelig" knappen i din gulvmenu og følge instruktionerne. Du kan også finde et link til softwaren i vores hjælpesektion.


19/02/19

Skolebørn laver spil til dagplejebørn i Odense

Se disse fine indslag på TV 2/FYN og TV2 Nyhederne, hvor 5. klasses skolebørn fra Paarup Skole laver WizeFloor spil til børnene hos Dagplejen Vest fra Odense. Fyens Stifttidende har også skrevet en artikel om samarbejdet.

Både dagplejen og skolen synes, at samarbejdet har været så stor en succes, at man allerede nu snakker om at gøre det to gange om året i stedet for en.

3814391_600_980_0_102_4914_3071_2


31/01/19

Nye Community aktiviteter tilgængelige

getFile.php

Vi har netop tilføjet en række nye aktiviteter til vores community for dagtilbud og skoler, som vi håber, at I får glæde af.

Klik på linksene nedenfor. Bemærk at det kræver login og adgang til vores community for at se spillene.

Dagtilbud

Abe
Kan i lege aber?

Frugt
Vendespil med 8 brikker med billeder af forskellige frugter.

Høne med kyllinger
Gør som en høne

Elefant
Trut som en elefant

Løve
Sig som en farlig løve

Sangskattekisten
Sangskattekisten er et musikalsk sprogstimuleringsprojekt udviklet af Aarhus Musikskole i samarbejde med Børn & Unge, Aarhus Kommune.

Ko
Hvad spiser koen?

Danse med jr.
Ny version hvor fokus er på at de yngste også kan være med til at bevæge sig til musik.

Tema om genbrug og affald børnehave
Se filmene og snak med børnene og de forskellige billeder

Børn snakker om mad, kræsenhed, bordskik mv.
Små filmklip produceret af Samvirke, hvor børn fortæller.

Sortering
Sammensæt affaldet med hvor det skal afleveres.

Børnemassage
Det kan være en fordel, at pædagogen viser massagebevægelserne.

Børneyoga
Filmene er ret lange, så det anbefales at tage en per gang. De tre yogafilm lavet i samarbejde med Aarhus kommune.

Skoler

Family
Med dette spil kan man træne navne på familiemedlemmer. Det er tiltænkt begynderundervisningen. Træn evt. udtale før spillet og brug begreberne til en efterfølgende samtale om familiemedlemmer.

Hvad hedder farverne på engelsk?
Træn farverne på engelsk med denne quiz

Tema om affald og genbrug
Start med at se videoerne og derefter kan man have en dialog ud fra billederne

Sebastian fortæller historier om mærkelige dyr
Hør Sebastian Klein læse historien om skældyret fra bogen "Verdens 100 mærkeligste dyr".

Eventyr (højt læsning)
Lad børnene sætte sig til rette og få oplæst et eventyr af Mikkel Celinder (youtube)

Hvor mange stavelser
Du skal finde antallet af stavelser.

Universet
Lær om rummet sammen med Paxi, indeholder også billeder.

Vendespil med planeter
Prøv om børnene kan huske navnene, placering fra solen eller lignende, mens de spiller.

Puslespil med solsystemet
Puslespillet skal først farvelægges, derefter samles. Indeholder 9 brikker.