Nyheder

14/06/19

Fodbold med turneringstilstand tilgængelig

En af de virkelig populære apps på WizeFloor er uden tvivl fodboldspillet. Spillet kan køre i timevis, hvor børnene skiftes til at spille mod hinanden.

Vi har overvejet, hvordan vi kan forbedre spillet, så det bliver endnu bedre. Så idag er vi glade for at kunne udgive en ny version af fodbold med nogle nye spændende muligheder.

Tournament

Alle aktive abonnementer har nu adgang til en ny turneringstilstand. Turneringstilstand giver fire eller otte spillere mulighed for at deltage i en knockout konkurrence. Når en kamp starter, bliver spillerne mødt af den nye VS skærm, der viser de hold, som er med i kampen.

VS

Hvis en kamp ender uafgjort, bliver kampen afgjort med Golden Goal, hvor den næste spiller, der scorer, vinder. Det sidste hold der står tilbage får trofæet!

Som altid er der masser af muligheder for tilpasning. Du kan f.eks. lave dine egne hold og som noget sætte logoer på. Vi håber, du får fornøjelse af opdateringen!

Match

Hvordan opdaterer jeg min software?

For at opdatere software tryk på knappen "Opdatering tilgængelig" i din gulvmenu og følg instruktionerne. Du kan også finde et installationsprogram i vores hjælpesektion.