Nyheder

04/04/19

Ny opdatering med forbedrede versioner af Puslespil, Kategorier og Klaver

Vi er glade for at kunne annoncere en opdatering til WizeFloor softwaren. Denne version fokuserer på nye muligheder og forbedringer af Puslespil, Kategorier og Klaver applikationerne.

Puslespil

Puzzle

Puslespil er et af vores mest populære spil, så vi har tilføjet flere nye muligheder i denne version. Først og fremmest er der bedre respons, når du vælger brikker, og der er en ny mulighed for at gøre udvælgelsen langsommere til specialbørn og ældre. Flere puslespilsbilleder kan inkluderes i den samme aktivitet og blive valgt tilfældigt, når spillet er i gang. Baggrundsmusik fra en fil eller YouTube understøttes også nu. Sidst men ikke mindst er det nu også muligt at konkurrere mod andre grupper på scoretavlen.

Kategorier

Categorize

Kategorier spillet (tidligere Svar på kant) er vores kollaborative kategoriseringsspil, der kan bruges til mange forskellige formål såsom sprogtræning, matematik og geografi for at nævne et par stykker. Denne version har et helt nyt udseende og interaktion samt nye muligheder som f.eks. at lægge billeder på kategorifelterne og baggrundsmusik fra en fil eller YouTube. Dette giver mulighed for at bruge spillet til yngre børn, der ikke kan læse endnu. Vi glæder os til at se, hvordan du vil bruge den, når du laver nye aktiviteter.

Klaver

Piano

Klaver er blevet opdateret med en ny interaktionsform og bedre respons, når der trykkes på tangenterne. Tangenterne bliver ikke gentaget så hurtigt som tidligere, hvilket resulterer i en bedre oplevelse, når du spiller klaver "Big style". En historik over noder bliver holdt i nodearket over klaveret, så du kan lære lidt musikteori, mens du har det sjovt.

Andet

Som sædvanlig har vi også lavet andre ændringer i softwaren.

  • Interaktionen i Skrabelag er blevet forbedret.
  • Et problem med touchskærm i Gummiænder spillet er rettet.
  • Forbedret kamerasoftware med understøttelse af nye kameraer.
  • Opdateringer bliver nu hentet i baggrunden.
  • Forskellige rettelser til offline tilstand.
  • Alle spil er nu inkluderet i ét installationsprogram.
  • "Indtast kode for at låse op" er nu tilgængelig igen til loftinstallationer.

Installation

For at opdatere softwaren skal du trykke på "Opdatering tilgængelig" knappen i din gulvmenu og følge instruktionerne. Du kan også finde et link til softwaren i vores hjælpesektion.