Vilkår og privatlivspolitik

WizeFloor.dk ejes og drives af Alexandra Instituttet A/S, Aabogade 34, 8200 Aarhus N, tlf. 70 27 70 12, CVR nr. 24 21 33 66.

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF WIZEFLOOR.DK

Brugen af www.wizefloor.dk er underlagt nedenstående betingelser. Såfremt du ikke kan acceptere betingelserne, beder vi dig forlade wizefloor.dk uden at gøre yderligere brug af sitet.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I FORBINDELSE MED WIZEFLOOR.DK

WizeFloor indsamler oplysninger om dig, når du f.eks. tilmelder dig vores nyhedsbrev eller opretter en bruger. Vi indsamler oplysninger om dit navn og e-mailadresse. E-mailadresser anvendes udelukkende til at udsende nyhedsbreve og til brug for login og behandles fortroligt. Du kan til enhver tid til- og afmelde nyhedsbreve og e-mails fra WizeFloor.

Navn bruges til titulering i e-mails, og e-mailadressen bruges til at sende vores nyhedsbrev. Vi bruger også dit navn, hvis du vælger at dele indhold på vores site. Enhver form for indhold, du uploader inkl. billeder og lyd, kan udelukkende ses af dig selv, med mindre du vælger at dele med andre registrerede brugere af sitet. Ingen af disse oplysninger vil blive videregivet til tredjepart.

Når du benytter wizefloor.dk eller bruger vores software, opsamles der ligeledes oplysninger om din adfærd, og om hvordan du bruger websitet og softwaren. Dette sker blandt andet ved brug af ”cookies”, som du skal acceptere, inden de aktiveres. Alle oplysninger, som indsamles, behandles fortroligt.

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der behandles oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Du kan selv slette oplysninger om dig selv i softwaren, og disse vil i så fald blive slettet permanent og ikke kunne genskabes.

Henvendelse om rettelser eller sletning af oplysninger kan ske til support@wizefloor.com.

UDGIVER

Websitet ejes og publiceres af:Alexandra Instituttet A/S

Aabogade 34

8200 Aarhus N

Tlf. 70 27 70 12

support@wizefloor.com
CVR nr. 24 21 33 66