Hardware

Hardwaren i WizeFloor består af en projektor, en mini pc, et sæt stereo højttalere og et kamera. Alt monteres i loftet og i sikker afstand fra børnene på gulvet.

HardwareProjektor

Vi bruger en specialprojektor, der kan skabe et gulv på ca. 3 x 2 meter på en hvid gulvmåtte. Projiceringen er skarp og lys, og kan fint anvendes rum med elektrisk belysning.

På væggen monteres et tænd-og-sluk panel.

PC, højtalere og tastatur

Mini pc’en, som kører softwaren på gulvet er en standard Windows-pc. Der kræves en stabil internetforbindelse for at kunne tilgå spil fra serveren. Pc'en er forbundet til et sæt stereohøjttalere, der afspiller lyde fra læringsspillene.

Der medfølger et trådløst tastatur med en integreret touchpad til administrative formål, som for eksempel til installation af softwareopdateringer eller til brug af Windows-systemet. Al øvrig navigation på gulvet udføres ved hjælp af kroppen.

Kamera

Kameraet placeres ved siden af projektoren og anvendes til at tracke brugernes placering på gulvet. Kameraet bruger en avanceret dybdemålingsteknik, hvilket gør præcisionen høj og flere brugere kan trackes samtidig.

Trackingen fungerer godt under forskellige lysforhold undtagen i direkte sollys.