Historier

WizeFloor bliver brugt indenfor mange forskellige domæner. Vi har lavet nedenstående cases, der fortæller om, hvordan WizeFloor bliver brugt rundt omkring i Danmark.

Specialskoler

På Vesterbakkeskolen i Randers har WizeFloor en central rolle i elevernes udvikling fagligt og socialt. Gulvet har nogle læringsmæssige fordele, som især kommer til udtryk på specialskolen. Sådan lyder det fra lærer Anna Rysbjerg Christensen, som har undervist på Vesterbakkeskolen i 11 år.

Læs mere >>

Dagtilbud

Børnehaven Taarnborg har gennem de seneste tre år arbejdet med WizeFloor. Børnene efterspørger det, så snart pædagogerne træder ind i børnehaven, og i børnehavens it-værksted hedder WizeFloor nu i daglig tale kun ”gulvet”.

Læs mere >>

Ældrepleje / Demenscentre

Mange demente oplever, at de pludselig ikke kan finde vej, huske og mister derfor overblikket. WizeFloor er et redskab til at hjælpe demente med at indlære strategier for, hvad de skal gøre ved uoverskuelige situationer.

Læs mere >>

Biblioteker

WizeFloor er nemt at afkode, og det er ligetil, hvad man skal gøre på gulvet, og dermed er det let at blive en del af spillene. Gulvet appellerer til mange forskellige aldersgrupper. Det kan lokke familier, bedsteforældre og børnebørn til at være sammen ude på gulvet. Sådan lyder det fra Sidsel Bech-Petersen, biblioteksudvikler på Dokk1 i Aarhus.

Læs mere >>

Hospitaler

I en niche, der ligger i midten af en 145 meter lang gang kaldet Eventyrgangen, kan man høre hujen, grin og latter, når et barn og forældre mødes på det interaktive gulv, WizeFloor, som børnehospitalet har installeret i loftet. Her kan børnene klikke sig rundt med hænder og fødder på den store gulvskærm og spille forskellige spil enten alene eller mod hinanden.

Læs mere >>

Skoler/dagtilbud

I Odense har Dagplejen Vest fået dobbelt glæde af deres WizeFloor. Her har elever fra femte klasse på Paarup Skole lært at udvikle digitale app-spil til en dagpleje, så de mindre børn kan lære om højre og venstre, farver og dyr gennem leg og bevægelse.

Læs mere >>

Voksenuddannelse

Demente er især udfordret i at huske ting og genkende deres daglige rutiner i hverdagen. Det kan bl.a. puslespil på WizeFloor være med til at modvirke. Det er netop baggrunden for, at WizeFloor indgår i undervisningen på Social- og Sundhedsskolen Fredericia, Vejle og Horsens.

Læs mere >>